Tot €2.500 korting, Financial Lease tegen 0% of lease v.a. € 309 p/mnd.
Transit Connect
L1 Ambiente EcoBoost
€ 12.350,-
Nu voor
€ 11.600,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Ford Transit Connect

Ontdek de mogelijkheden van de Ford Transit Connect

Met een elegante nieuwe look, uitgebreid vernieuwd interieur en meer geavanceerde technologieën dan ooit, is de Transit Connect op alle fronten verbeterd.

De kenmerkende robuustheid, duurzaamheid en functionaliteit van de Transit Connect blijven ongewijzigd, met functies als een flexibele dubbele passagiersstoel en SYNC 3. Leverbaar met een korte en lange wielbasis loopt het laadvolume op tot 3,6m³ (VDA) en een maximaal laadvermogen tot 890 kg. De Transit Connect is een uitzonderlijk elegante bedrijfswagen met innovatieve rijhulptechnologieën die ervoor zorgen dat de bestuurder handsfree verbonden blijft en de ogen op de weg kan houden.

De nieuwe technologie zorgt voor een gunstiger brandstofverbruik en een lagere uitstoot, zodat je kosten laag blijven.

VOORDEEL
Op een Transit Connect krijgt u tot eind juni 2020 tot wel € 2.500 voordeel. Op een Ambiente uitvoering is uw voordeel € 750,-. Op een Trend bedraagt het voordeel € 1.250,- en u krijgt € 1.500,- op een Limited versie. Kiest u voor een Ford Transit Connect uit onze voorraad dan kan uw voordeel met nog eens € 500,- oplopen. Liever financieren? Dat kan tegen 0% rente. Als zakelijk lease rijdt u de Transit Connect al voor € 309,- per maand.

L1 Ambiente EcoBoost
€ 12.350,-
Nu voor
€ 11.600,-
Gratis offerte
HomeFordActiesFord Transit Connect