Ford Transit Connect

Ontdek de mogelijkheden van de Ford Transit Connect

Met een elegante nieuwe look, uitgebreid vernieuwd interieur en meer geavanceerde technologieën dan ooit, is de Transit Connect op alle fronten verbeterd.

De kenmerkende robuustheid, duurzaamheid en functionaliteit van de Transit Connect blijven ongewijzigd, met functies als een flexibele dubbele passagiersstoel en SYNC 3. Leverbaar met een korte en lange wielbasis loopt het laadvolume op tot 3,6m³ (VDA) en een maximaal laadvermogen tot 982 kg. De Transit Connect is een uitzonderlijk elegante bedrijfswagen met innovatieve rijhulptechnologieën die ervoor zorgen dat de bestuurder handsfree verbonden blijft en de ogen op de weg kan houden.

De nieuwe technologie zorgt voor een gunstiger brandstofverbruik en een lagere uitstoot, zodat je kosten laag blijven.

VOORDEEL
Tot eind juni kunt u de Transit Connect zakelijk leasen vanaf € 385,- per maand (60 maanden/10.000 km/jr).

Profiteer nu GRATIS van Ford Telematics Essential, de online wagenpark beheer tool. Krijg “live” alle informatie door van de aangesloten voertuigen en zie de voertuigstatus, meldingen en aanbevolen acties.

 

UITVOERINGEN

De Ford Transit Connect is er als Trend uitvoering of de sportieve Sport of luxe Limited uitvoering. Op alle modellen zijn diverse accessoires en pakketten af fabriek te leveren. Veelal tegen een aantrekkelijke prijs.

De Ford Transit is er als L1 (korte) uitvoering en als als langere L2 uitvoering.

Beide versies zijn te leveren met een 100 pk Ecoboost Benzinemotor of een 75, 100 of 120 pk EcoBlue dieselmotor. Op de 120 pk dieselmotor is tevens een automaat leverbaar.

Standaard voorzien van o.a.

  • 6-weg verstelbare bestuurdersstoel
  • Elektrische ramen
  • Airconditioning
  • Opbergruimte boven bestuurder en passagier
  • 6 sjorogen in de zijwand
  • Heel laadschot
  • DAB+, AUX, USB, Bluetooth
Nu voor
€ 21.420,-
Gratis offerte
HomeFordActiesFord Transit Connect