Nu € 500,- upgrade bonus op de XL, Uw voordeel loopt op tot € 1.500,- voor de Limited en Wildtrak. Nu ook 0% rente

Rij nu voordelig, maar ook in luxe en met de meest moderne technologie. Zoals verkeersbordherkenning of Lane Keeping Aid. Of bijvoorbeeld altijd op een veilige afstand rijden met Adaptive Cruise Control. Je stelt niet alleen de gewenste snelheid in, maar ook de afstand tot het verkeer vóór je. Wanneer de ingebouwde sensor een voorligger opmerkt, wordt je snelheid verlaagd om afstand te houden. Zodra de weg weer vrij is, geeft het systeem gas tot de door jouw gekozen snelheid weer bereikt is.

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen.

Krachtigere en zuinigere dieselmotoren


De 2,2L TDCI Duratorq-dieselmotor heeft zijn prestaties, kracht en betrouwbaarheid bewezen in het veld en is nu verbeterd met nog meer vermogen en zuinigheid.

Kies een 160 PK-versie met handgeschakelde 6-versnellingsbak of 6-versnellingen met automatische transmissie.

Jij wilt nog meer vermogen? Kies dan de 3,2L TDCi Duratorq-dieselmotor met 200 PK en koppel van 470 Nm.

Indrukwekkend brandstofverbruik en lage uitstoot worden geleverd door 6,5L/100 km/u, met een uitstoot van 171 g/km CO2 (160PK 4x4 met handgeschakelde 6-versnellingsbak en 3,15 FDR).

Standaard voorzien van o.a.

  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels
  • Airconditioning
  • Elektrisch verwarmbare voorruit
  • Cruise control
  • Elektrisch bedienbare ramen
  • Verkeersbordherkenning en Lane Keeping Aid
Van
€ 26.100,-
Nu voor
€ 25.600,-
Gratis offerte
HomeFordActiesFord Ranger