Tot en met € 1.500,- Upgrade Bonus t/m 30 september. De Ford Ranger XL nu vanaf € 25.600,-
Ford Ranger XL SuperCab 2.0

Ford Ranger

De Ford Ranger: robuust, stevig en comfortabel

De best verkochte pick-up van Europa. Gemaakt voor iedere klus en slim dankzij de meest moderne technologie. Met onder andere verkeersbordherkenning, rijbaanassistentie en nog veel meer. Voorzien van efficiënte motoren die krachtig en zuinig zijn. Ook verkrijgbaar met een 10 traps automaat. Van binnen voorzien van alle comfort en luxe. Bijvoorbeeld met de optionele FordPass Connect-modem. U maakt verbinding met uw eigen wifi-hotspot en vergrendelt en ontgrendelt de Ranger op afstand. Of ontvang live verkeersupdates. Ruim 1.000 kilo draagvermogen en tot 3.500 kg trekgewicht. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met 170 pk dieselmotor en zelfs een 213 pk sterke Wildtrak.

Nu tot en met eind september 2019 met € 500,- Upgrade Bonus op de XL, € 1.000,- Upgrade Bonus op de XLT en € 1.500,- Upgrade Bonus op de Limited en Wildtrak.

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd je handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs je inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen. Optioneel op de XLT en standaard op de Limited en Wildtrak

Krachtigere en zuinigere dieselmotoren


De 2,0L EcoBlue Euro 6.2 motor levert 170 pk/420 nm koppel. Hij is daarmee krachtig, soepel en zuinig met de brandstof. Deze motor is standaard gekoppeld aan een 6 versnellingsbak. Optioneel kan de motor worden gekoppeld aan een 10-versnellingen automatische transmissie.

Nog meer vermogen? Kies dan de 2.0L EcoBlue Euro 6.2 motor met 213 pk. Deze levert een koppel van 500 Nm.

Het gemiddelde verbruik van de Ford Ranger bedraagt 7,0 - 7,8 liter/100 km.

Standaard voorzien van o.a.

  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels
  • Airconditioning
  • Elektrisch verwarmbare voorruit
  • Cruise control
  • Elektrisch bedienbare ramen
  • Verkeersbordherkenning en Lane Keeping Aid
Van
€ 26.100,-
Nu voor
€ 25.600,-
Gratis offerte
HomeFordActiesFord Ranger