Nu te verkrijgen. Profiteer van de luxe First Edition uitvoering. Zakelijk lease v.a. € 619 excl. BTW
Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Volop genieten van de elektrische Mustang!

Een iconische naam. Nu als 100% elektrische SUV. Met veel kracht van de elektromotor maakt deze auto zijn naam, Mustang, waardig. Met een zeer ruim interieur, standaard met 75,7 kWh accu voor 450 km rijbereik, 258 pk, 415 Nm koppel en tot 80% laden in 38 minuten. Ook verkrijgbaar met een 98,8 kWh accu voor 600 kilometer bereik en 285 pk.

De Mustang Mach-E is tevens beschikbaar met dubbele motor voor aandrijving op de voor- en achteras. Geniet van alle luxe, ruimte en de technische innovaties. Er is plaats voor 5 inzittenden en de bagageruimte is tussen de 402 en 1.420 liter. Tevens is er een kofferbak aan de voorzijde van 100 liter. De Mach-E mag 750 kilogram trekken!

De Mustang Mach-E is er vanaf € 50.425 of zakelijk leasen vanaf € 619 excl. BTW. private lease voor € 679 (440 km rijbereik).

Kom langs voor alle informatie.

De nieuwste technologie

De Mustang Mach-E is voorzien van een aantal bijzondere noviteiten. Zo is er een drukknop op de zijkant van de deur die de autosleutel en deurgrepen vervangt. De deur opent u met uw mobiel met FordPass. De Mustang is voorzien van adaptieve cruise control met stop and go, 360 graden rondom zicht en automatisch inparkeren.

De nieuwste connectiviteit


De Mustang Mach-E heeft een zeer groot 15,5 inch scherm met de nieuwste generatie Ford SYNC. De auto kunt u met de mobiele telefoon of computer aan uw eigen wensen aanpassen. Het navigatiesysteem is met de cloud verbonden voor actuele informatie, wordt draadloos bijgewerkt via wifi heeft Apple CarPlay en Android Auto etc.

Standaard voorzien van o.a.

  • Verwarmde voorstoelen
  • Digitaal instrumentenpaneel
  • Ford Sync navigatie met wifi en spraaksturing
  • Draadloos opladen
  • Adaptieve cruise control
  • LED reflectorlampen
  • 18" lichtmetalen velgen
Mustang Mach-E
€ 50.425,-
Liever private lease?
€ 679,- p/mnd
HomeFordActiesFord Mustang Mach-E