Mustang Mach-E 75kWh RWD
€ 46.300,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Ford Mustang Mach-E

Volop genieten van de elektrische Mustang!

Een iconische naam. Nu als 100% elektrische SUV. Met veel kracht van de elektromotor maakt deze auto zijn naam, Mustang, waardig. Met een zeer ruim interieur, standaard met 75,7 kWh accu voor 450 km rijbereik, 258 pk, 415 Nm koppel en tot 80% laden in 38 minuten. Ook verkrijgbaar met een 98,8 kWh accu voor 600 kilometer bereik en 285 pk.

De Mustang Mach-E is tevens beschikbaar met dubbele motor voor aandrijving op de voor- en achteras. Geniet van alle luxe, ruimte en de technische innovaties. Er is plaats voor 5 inzittenden en de bagageruimte is tussen de 402 en 1.420 liter. Tevens is er een kofferbak aan de voorzijde van 100 liter. De Mach-E mag een dakkoffer dragen tot 75 kg en heeft een geremd aanhanger gewicht tot maar liefst 1.500 kilogram!

De Mustang Mach-E is er vanaf € 46.300. Private lease kan voor € 699 per maand.

Kom langs voor alle informatie.

De nieuwste technologie

De Mustang Mach-E is voorzien van een aantal bijzondere noviteiten. Zo is er een drukknop op de zijkant van de deur die de autosleutel en deurgrepen vervangt. De deur opent u met uw mobiel met FordPass. De Mustang is voorzien van adaptieve cruise control met stop and go die tevens rekening houdt met de verkeersborden en de navigatie-informatie, 360 graden rondom zicht en automatisch inparkeren.

De nieuwste connectiviteit


De Mustang Mach-E heeft een zeer groot 15,5 inch scherm met de nieuwste generatie Ford SYNC. De auto kunt u met de mobiele telefoon of computer aan uw eigen wensen aanpassen. Het navigatiesysteem is met de cloud verbonden voor actuele informatie, wordt draadloos bijgewerkt via wifi heeft Apple CarPlay en Android Auto etc.

Standaard voorzien van o.a.

  • Verwarmde voorstoelen
  • Digitaal instrumentenpaneel
  • Ford Sync navigatie met wifi en spraaksturing
  • Draadloos opladen
  • Intelligente automatische, adaptieve cruise control
  • LED reflectorlampen
  • 18" lichtmetalen velgen
  • 360 graden camera en automatisch inparkeren
Mustang Mach-E 75kWh RWD
€ 46.300,-
Liever private lease?
€ 699,- p/mnd
Let op! Geld lenen kost geld.
Ford Options
Ford Mustang Mach-E 75 kWh RWD

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van jouw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde restwaarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kan je jouw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten.
Met Ford Options los je dus alleen af wat je 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en het kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloedt je zelf jouw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig.

Rekenvoorbeeld Ford Options

Contante prijs: € 58.100,-. Aanbetaling: € 17.565,-. Totaal kredietbedrag: € 40.535,-. Vaste debet rentevoet: 8,49%. Jaarlijks kostenpercentage: 8,49%. Duur overeenkomst: 36 mnd. Termijnbedrag per maand: € 619,-. Slottermijn: € 26.602,-. Totaal te betalen bedrag: € 48.886,-.

Auto van der Burgh treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor Ford Credit. De Europese standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

HomeFordActiesFord Mustang Mach-E