Profiteer nu tijdelijk van € 3.000,- Upgrade Bonus op de Ford Mondeo
Ford Mondeo Titanium Hybr. 4-drs eCVT
Van
€ 35.190,-
Nu voor
€ 32.190,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Ford Mondeo

De elegante en efficiënte manier van rijden

De Mondeo Hybrid combineert luxe, rijcomfort en ruimte met een gunstige prijs en een vriendelijk verbruik. Profiteer van een zuinige bezinemotor EN een elektrische motor. Verkrijgbaar als sedan en als wagon.

Heel veel luxe

Nooit meer krabben in de winter? Met Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit verdwijnt ijs letterlijk als sneeuw voor de zon, door de voorruit supersnel te verhitten en de ruitenwissers te ontdooien. Verder heeft de Mondeo Hybrid standaard Dual Zone airconditioning, lichtmetalen velgen, navigatie, diverse veiligheidssystemen zoals verkeersbordherkenning en nog veel meer. Ondanks zijn scherpe prijs is er niet dat u hoeft te missen.

Haal het meeste rendement uit beide motor

Maak je lange reizen, korte ritten of een beetje van beide? Met de Ford Mondeo Hybride doe je het even comfortabel en efficiënt. Want ga je meer kilometers maken, dan kies je voor de krachtige en zuinige 2.0-liter benzinemotor. En voor de kortere ritten neem je de elektrische motor met lichtgewicht lithium-ionaccu met een capaciteit van 1,4 kWh. Deze wordt nog efficiënter dankzij Regenerative Braking, waarmee tot wel 90% van de energie, die anders verloren gaat door de remwrijving, wordt opgevangen en gerecycled om de batterij weer op te laden.

Overigens is de Mondeo ook verkrijgbaar met dieselmotor.

Standaard voorzien van o.a.

  • 8" Touch&Swipe screen met navigatie
  • Cruise control met ASLD
  • Dual Zone automatische airco
  • Geavanceerde parkeerassistenten
  • SYNC3 met bluetooth, Apple CarPlay, Android Auto
  • Verwarmbare voorruit
Van
€ 35.190,-
Nu voor
€ 32.190,-
Disclaimer

Contante prijs: € 35.190,-. Aanbetaling: € 10.645,-. Totaal kredietbedrag: € 24.545,-. Vaste debet rentevoet: 7,2%. Jaarlijks kostenpercentage: 7,2%. Duur overeenkomst: 37 mnd. Termijnbedrag per maand: € 409,-. Slottermijn: € 13.993,-. Totaal te betalen bedrag: € 28.717,-.

Auto van der Burgh treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor FCE Bank. De Europese standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

HomeFordActiesFord Mondeo