Ford Options met 1,9% rente nu v.a. €229.
Private lease v.a. €329
Ford Focus
Trend Edit. Bus. 5drs
€ 26.785,-
Private Lease vanaf
€ 329,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Ford Focus

Elegant, royaal en efficiënt. Nu Ford Options Voordeel!

 

Kies voor een nieuwe, luxe Ford Focus, bijvoorbeeld de 100 pk Trend Edition Business vanaf € 26.785,-. De Focus Trend Edition Business is voorzien van 8″ Touch & Swipe screen met navigatie, cruise control, elektrisch inklapbare spiegels, airconditioning, parkeersensoren voor en achter etc.

U kunt ook kiezen voor een laag Private Lease bedrag. U rijdt de Ford Focus tijdelijk vanaf € 329,- op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (Wagon € 349,-). U hoeft dan alleen nog maar te tanken. Kiest u de financiering van Ford Options, dan rijdt u de Ford Focus Trend Business Edition, met een een rente van 1,9% al vanaf € 229,-.

Meer weten? kom dan langs in onze showroom.

Laat je omringen door gemak

Stap in een ruimte die je aangenaam zal verrassen. Het interieur is niet alleen fraai vormgegeven, maar ook nog eens van alle geavanceerde gemakken voorzien.

Zo krachtig en efficiënt als je wilt


Wil je power op de weg, maar tegelijkertijd zuinig rijden? Dan krijg je deze ideale combinatie in de vorm van krachtige en brandstofvriendelijke motoren, uitgevoerd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of automaat met 8 versnellingen. Terwijl z’n fraaie en aerodynamische design hem nog een stukje sneller en zuiniger maakt.

Ook verkrijgbaar als mild hybride.


Geniet van het vermogen en de efficiëntie van een hybride auto. In de EcoBoost hybride worden de voordelen van de veel geprezen EcoBoost benzine motor gecombineerd met elektrische aandrijving via een accu. Dit zorgt voor een gunstiger verbruik en extra vermogen als u dat nodig heeft. De EcoBoost hybride heeft geen stekker. De accu laadt zich zelf op tijdens het rijden en afremmen.

Standaard voorzien van o.a.

  • Intelligente snelheidsbegrenzer
  • Elektrische stuurbekrachtiging (EPAS)
  • Lane-Keeping Aid2) met Lane Departure Warning
  • Koplampen automatisch aan/uit
  • Schokbrekers achter in standaarduitvoering
  • Tyre Pressure Monitoring System (TPMS)1)
Trend Edit. Bus. 5drs
€ 26.785,-
Private Lease vanaf
€ 329,- p/mnd
Let op! Geld lenen kost geld.
Kies Ford Options op de Focus met 1,9% rente

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van jouw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde restwaarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kan je jouw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten.
Met Ford Options los je dus alleen af wat je 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en het kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloedt je zelf jouw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig.

Nu al vanaf
€ 229,- p/mnd
Rekenvoorbeeld Ford Options:

Contante prijs: € 26.785,-. Aanbetaling: € 8.010,-. Totaal kredietbedrag: € 18.935,-. Vaste debet rentevoet: 1,9%. Jaarlijks kostenpercentage: 1,9%. Duur overeenkomst: 36 mnd. Termijnbedrag per maand: € 229,-. Slottermijn: € 11.561,-. Totaal te betalen bedrag: € 19.805,-.

Auto van der Burgh treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor Ford Credit Nederland B.V. De Europese standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit Nederland B.V. en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

HomeFordActiesFord Focus