Nu €500 korting
Options v.a. €169, private lease v.a. €279
Ford Fiesta
Fiesta Trend
€ 18.485,-
Nu voor
€ 17.985,-
Private Lease vanaf
€ 279,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Ford Fiesta

Wendbaar en efficiënt. Nu Ford Options Voordeel!

 

Tot en met 30 september krijgt u op iedere nieuwe Ford Fiesta mild Hybrid  (m-HEV) een Hybrid Bonus van € 500. De Ford Fiesta Trend is er al vanaf € 17.985,-, na aftrek van de Hybrid Bonus. Deze auto is voorzien van 6 airbags, automatisch dimlicht, elektrische ramen voor, centrale portiervergrendeling, Lane Departure Warning en Lane Keeping Aid etc.

Liever een aantrekkelijk laag maandtarief? De Ford Fiesta is er tijdelijk als Private Lease vanaf € 279,- op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Met Ford Options rijdt u Ford Fiesta Trend nu vanaf € 169,- per maand dankzij de actierente van 1,9%. Meer weten? kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Kijk, dat is slim

Technologie moet altijd een doel dienen. Als je jouw Fiesta start, breng je een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven: Actieve parkeerhulp, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, Verkeersbordherkenning… Stuk voor stuk technieken die zo slim en handig zijn, dat je zich afvraagt hoe je ooit zonder hebt gekund.

Geniet van de prestaties. Omarm de efficiëntie.


Waarom zou je moeten kiezen tussen opwindende prestaties en geldbesparende efficiëntie? In de Ford Fiesta krijg je het allemaal. Met de 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor heb je de 5-voudige winnaar te pakken van de "Best Engine Under 1.0-litre" uitgeroepen door de International Engine of the Year jury. Voorzien van de nieuwste techniek voor een soepele en zuinige loop. En zijn rijdynamiek en nauwkeurige besturing maken de Fiesta tot een auto om met veel plezier in te rijden, elke rit weer.

Ook verkrijgbaar als mild hybride.


Geniet van het vermogen en de efficiëntie van een hybride auto. In de EcoBoost hybride worden de voordelen van de veel geprezen EcoBoost benzine motor gecombineerd met elektrische aandrijving via een accu. Dit zorgt voor een gunstiger verbruik en extra vermogen als u dat nodig heeft. De EcoBoost hybride heeft geen stekker. De accu laadt zich zelf op tijdens het rijden en afremmen. De EcoBoost hybrid is er met handgeschakelde 6-bak en binnenkort ook als 7-traps automaat met dubbele koppeling.

Standaard voorzien van o.a.

  • Lane Departure Warning
  • Automatische dimlichten
  • Elektrisch bedienbare ramen voor
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels met knipperlichten
  • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
Fiesta Trend
€ 18.485,-
Nu voor
€ 17.985,-
Gratis offerte
Private Lease vanaf
€ 279,- p/mnd
Let op! Geld lenen kost geld.
Kies Ford Options met 3,9% actierente, Ford Fiesta Trend 5-deurs

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van jouw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde restwaarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kan je jouw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten.
Met Ford Options los je dus alleen af wat je 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en het kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloedt je zelf jouw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig.

Nu al vanaf
€ 169,- p/mnd
Rekenvoorbeeld Ford Options voor de Ford Fiesta Trend:

Contante prijs: € 18.485,-. Aanbetaling: € 5.530,-. Totaal kredietbedrag: € 12.955,-. Vaste debet rentevoet: 3,9%. Jaarlijks kostenpercentage: 3,9%. Duur overeenkomst: 36 mnd. Termijnbedrag per maand: € 169,-. Slottermijn: € 8.094,-. Totaal te betalen bedrag: € 14.178,-.

Auto van der Burgh treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor Ford Credit. De Europese standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

HomeFordActiesFord Fiesta