Nu tot €3.937 korting en 5 jaar garantie
Options v.a. €169, private lease v.a. €255
Ford Fiesta
Fiesta Trend
€ 17.675,-
Nu voor
€ 16.975,-
Private Lease vanaf
€ 255,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Ford Fiesta

Nu tot € 3.937 korting en 5 jaar garantie! Ford Options v.a. € 169. Private Lease v.a. € 255.

 

Tot 31 maart € 1.000 korting en maar liefst 5 jaar garantie. De korting bestaat uit een inruilpremie van € 700,- en een Direct Rijden Premie van € 300,- als u kiest voor een Ford Fiesta uit voorraad. De Ford Fiesta Trend is er al vanaf € 16.975,-, na aftrek van de inruilpremie. Deze auto is voorzien van 6 airbags, automatisch dimlicht, elektrische ramen voor, centrale portiervergrendeling, Lane Departure Warning en Lane Keeping Aid etc.

Ook hebben wij nog een beperkt aantal modellen op voorraad voor de lagere 2020 prijs. En wij doen er nog wat extra korting bovenop! Maar daarvoor geldt: OP=OP! Uw voordeel op deze Fiesta’s in voorraad kan oplopen tot € 3.937. Zo rijdt u bijvoorbeeld de Ford Fiesta Connected al voor € 17.690. Kijk ook eens op onze speciale nieuwspagina.

BEKIJK DE VOORRAAD ACTIEMODELLEN

Liever een aantrekkelijk laag maandtarief? De Ford Fiesta is er tijdelijk als Private Lease vanaf € 255,-. Met de actierente van slechts 1,9% rijdt u de Ford Fiesta als Ford Options voor € 169,- per maand. Voor deze actierente rijdt u de luxe uitgeruste Ford Fiesta Connected. Meer weten? kom dan langs in onze showroom.

Neem contact met ons op

Kijk, dat is slim

Technologie moet altijd een doel dienen. Als je jouw Fiesta start, breng je een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven: Actieve parkeerhulp, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, Verkeersbordherkenning… Stuk voor stuk technieken die zo slim en handig zijn, dat je zich afvraagt hoe je ooit zonder hebt gekund.

Geniet van de prestaties. Omarm de efficiëntie.


Waarom zou je moeten kiezen tussen opwindende prestaties en geldbesparende efficiëntie? In de Ford Fiesta krijg je het allemaal. Met de 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor heb je de 5-voudige winnaar te pakken van de "Best Engine Under 1.0-litre" uitgeroepen door de International Engine of the Year jury. Voorzien van de nieuwste techniek voor een soepele en zuinige loop. En zijn rijdynamiek en nauwkeurige besturing maken de Fiesta tot een auto om met veel plezier in te rijden, elke rit weer.

Ook verkrijgbaar als mild hybride.


Geniet van het vermogen en de efficiëntie van een hybride auto. In de EcoBoost hybride worden de voordelen van de veel geprezen EcoBoost benzine motor gecombineerd met elektrische aandrijving via een accu. Dit zorgt voor een gunstiger verbruik en extra vermogen als u dat nodig heeft. De EcoBoost hybride heeft geen stekker. De accu laadt zich zelf op tijdens het rijden en afremmen.

Standaard voorzien van o.a.

  • Lane Departure Warning
  • Automatische dimlichten
  • Elektrisch bedienbare ramen voor
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels met knipperlichten
  • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
Fiesta Trend
€ 17.675,-
Nu voor
€ 16.975,-
Gratis offerte
Private Lease vanaf
€ 255,- p/mnd
Let op! Geld lenen kost geld.
Kies Ford Options met 1,9% actierente, Ford Fiesta Connected 5-deurs

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van jouw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde restwaarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kan je jouw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten.
Met Ford Options los je dus alleen af wat je 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en het kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloedt je zelf jouw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig.

Nu al vanaf
€ 169,- p/mnd
Rekenvoorbeeld Ford Options voor de Ford Fiesta Connected:

Contante prijs: € 19.720,-. Aanbetaling: € 5.975,-. Totaal kredietbedrag: € 13.745,-. Vaste debet rentevoet: 1,9%. Jaarlijks kostenpercentage: 1,9%. Duur overeenkomst: 36 mnd. Termijnbedrag per maand: € 169,-. Slottermijn: € 8.290,-. Totaal te betalen bedrag: € 14.374,-.

Actierente is NIET van toepassing op de Fiesta Trend. Voor dit model geldt een rente van 3,9% en een zelfde maandbedrag van € 169,-..

Auto van der Burgh treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor Ford Credit. De Europese standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

HomeFordActiesFord Fiesta