€ 2.000,- Upgrade Bonus of Private Lease € 299,-

EcoSport Trend Essential 1.0 EcoB.

Profiteer van € 2.000,- Upgrade Bonus of € 299,- per maand met Private Lease!

Hij is ruim én wendbaar en daarmee de perfecte SUV voor in de stad en daarbuiten. Met zijn B&O -audiosysteem met 10 luidsprekers geniet je altijd van je favoriete muziek. Je telefoon, apps en navigatie bedien je simpel met je stem. En je maakt jouw EcoSport echt uniek door te kiezen voor een ander kleur dak ten opzichte van de carrosseriekleur.

Fris, opvallend en sportief: zet je schrap voor de EcoSport.

Zelfvertrouwen is inbegrepen

Je voelt het meteen als je achter het stuur plaatsneemt. Je hebt overzicht en controle. Niet alleen dankzij de hoge zit, maar ook door de eenvoudige bediening van alle systemen. En de stijlvolle LED-verlichting die je optimaal zicht geeft. En zodra je start, merk je dat alle vier de wielen even hard meewerken om jou onder alle omstandigheden zekerheid te bieden; zelfs als je op een helling staat. Wij nemen namelijk graag het zeker voor het onzekere.

Krachtig en zuinig: profiteer van beide


Je geniet van het beste van twee werelden dankzij onze geavanceerde motor: zowel kracht als besparing. Want de prijswinnende 1,0-liter EcoBoost-benzinemotor biedt allemaal verrassend veel vermogen. Maar dan wel met een bescheiden brandstofverbruik en lage CO2-uitstoot. Dus wie zegt dat je niet alles kunt hebben?

Standaard voorzien van o.a.

  • Elektrische stuurbekrachtiging (EPAS)
  • Halogeen achterlichten
  • Select Shift Sport modus-technologie
  • Middenconsole met opbergvak met deksel en verschuifbare armsteun
  • Boordcomputer
  • Automatisch start/stop-systeem
Van
€ 22.495,-
Nu voor
€ 20.495,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 299,- p/mnd
HomeFordActiesFord EcoSport