Ford E-Transit

Kaar voor de toekomst van ondernemend Nederland

Het elektrische bedrijfswagenvervoer van de toekomst, de Ford E-Transit. Het succesnummer van ondernemend Nederland is er ook als volledig elektrische uitvoering. De E-Transit combineert de bekende robuustheid, veelzijdigheid en laadruimte met duurzaamheid. Rij moeiteloos rond in de stad of op het platteland dankzij een elektrisch bereik tot wel 317 kilometer.

De Ford E-Transit is beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen. Dat mag u nu eenmaal verwachten van Ford bedrijfswagens. Kies uit twee hoogtes en drie lengtes.

De vanafprijs van de E-Transit bedraagt € 58.825,-. U rijdt voor deze prijs in de 350 L2H2 Trend met een 184 pk motoren en rijkelijk voorzien van specificaties voor alle comfort en veiligheid voor de bestuurder en zijn lading.

VOORDEEL
U kunt ook kiezen voor Full Operational Lease van de Ford E-Transit. Vraag naar alle mogelijkheden in onze showroom.

Profiteer nu GRATIS van Ford Telematics Essential, de online wagenpark beheer tool. Krijg “live” alle informatie door van de aangesloten voertuigen en zie de voertuigstatus, meldingen en aanbevolen acties.

KENMERKEN

VELE VARIANTEN
De elektrische E-Transit is er in 3 lengtes en 2 hoogtes. De minimale lengte van de laadruimte bedraagt iets meer dan 3 meter tot ruim 4,25 meter. De hoogte van de laadruimte is standaard 1,78 meter en in de hoge variant 2 meter. Het maximale laadvolume varieert van 9,5 m3 tot een enerome 15,1 m3 ( SAE meting). Ook kunt u kiezen voor een chassis cabine versie in 2 lengtes. Wat betreft de motor heeft u de keuze uit een versie met 184 pk of 269 pk.

Alle E-Transits hebben een hoog laadvermogen, Dat loopt op van 823 kg voor de gesloten 350 L4H3 variant tot bijna 1.800 kg voor de gesloten 425 L2H2. Voor de chassis cabine uitvoeringen loopt het laadvermogen op tot ruim 2,100 kg. Het trekgewicht bedraagt, afhankelijk van de uitvoering, 750 kg.

OVERAL OPLADEN
De E-Transit beschikt over een 68 kWh accupakket. De oplaadpoort zit in de grille. U kunt de auto opladen via het stopcontact thuis of op het werk, via een snellere wallbox of krachtig (openbraa) oplaadpunt. De E-Transit beschikt over de mogelijkheid tot 115 kW DC snelladen. De E-Transit is in 34 minuten weer op te laden van 15% accucapaciteit tot 80% capaciteit.

BIJZONDERE TECHNIEK
De Ford E-Transit is voorzien van de modernste techniek. Zo is er is Ford SYNC4 het infotainment systeem met geavanceerde routeplanning, spraakherkenning en "over-the-air" updatemogelijkheid. Er is een naadloze samenwerking met uw smarphone.

Via het grote 12" aanraakscherm stelt u makkelijk aan hoe uw E-Transit rijdt. Zo is er naast de standaard instelling ook een rijmodus voor gladheid en voor het meest economische verbruik.

Optioneel is de Pro Power Onboard mogelijkheid, een ingebouwde generator met een vermogen van 2,3 kW om in de auto uw 230 volt gereedschap of apparatuur te gebruiken.

Standaard voorzien van o.a.

  • Automatische airco
  • 12" scherm met navigatie
  • Sync4 met Apple Carplay/Android Auto
  • Elektrisch verwarmbare voorruit
  • Rijbaanassistent
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Stoelverwarming (3 zitplaatsen)
  • FordPass Connect modem
Nu voor
€ 58.825,-
Gratis offerte
HomeFordActiesFord E-Transit