Van
€ 88.895,-
Nu voor
€ 85.395,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Ford Explorer

Elegant, indrukwekkend en zuinig.

 

De Ford Explorer ST-Line 3.0 V6 EcoBoost PHEV 10-traps automaat is de ultieme SUV. Ruim, krachtig, vol luxe, voorzien van de modernste aandrijftechniek, allerlei veiligheidsvoorzieningen en het modernste op het gebied van connectiviteit. Dankzij de accu in de auto kunt u ruim 40 kilometer volledig elektrisch rijden.

De Ford Explorer is er in één variant voor € 88.345,-. Voor deze prijs krijgt u een auto waarop nog slechts de metaallak als optie te bestellen is. U kunt de Ford Explorer ook rijden met Ford Options vanaf € 849,- per maand.

Wilt u zakelijke leasen? De Ford Explorer is er met Full Operational Lease vanaf € 1.285,- per maand.

Combineer de ultieme luxe, efficiënsie en avontuur

De Ford Explorer is klaar voor het avontuur. Met plaats voor 7 (!) personen, voldoende bagage, alle denkbare luxe, techniek en comfort en een toch een zuinig verbruik. Want dankzij de plug-in hybride aandrijflijn, die een elektromotor combineert met een 3 liter V6 motor, is er 450 pk beschikbaar bij een gemiddeld verbruik van 3,1 liter per 100 kilometer volgens WLTP. De Explorer biedt een ongekende rij-ervaring door de optimaal afgestemde techniek en de soepel schakelende 10-traps automaat.

De Ford Explorer voelt zich overal thuis. Op de snelweg voor een veilige en comfortabele rit dankzij alle aanwezige opties die maar denkbaar zijn. Maar ook met een aanhanger of in de natuur waarbij de vierwielaandrijving zorgt voor een optimale trekkracht.

De Ford Explorer oog van binnen ruim en luxueus. Door het grote panoramadak, dat standaard aanwezig is, komt veel licht in het interieur. Alle zitplaatsen zijn voorzien van prachtig leer. De voorstoelen zijn op heel veel manieren instelbaar en er is stoelverwarming, stoelventilatie en een massagefunctie. Een noise cancelling systeem zorgt voor rust in het interieur zodat u volop kunt genieten van de premium audio.

Qua techniek is de Explorer helemaal van deze tijd met allerlei mogelijkheden om uw mobiele telefoon te koppelen, spraakbesturing, verbinding op afstand met uw auto via de FordPass app en nog veel meer.

Standaard voorzien van o.a.

 • 12,3" digitaal dashboard/SYNC3/Navigatie
 • 10-traps automaat
 • 20" velgen
 • 360 graden camerasysteem
 • Automatische airco met 3 zones
 • B&O 1.000 watt audio met 14 speakers en active noise cancellation
 • Handfree achterklep
 • Active braking/Pre-Collision Assist/Blind Spot Information
 • Active Park Assist 2
 • Cross Traffic Alert/Trailer Sway Control/Lane Keeping Aid
 • Vierwielaandrijving
 • Lederen bekleding en massagefunctie op voorstoelen
 • Panoramadak
 • Stoelventilatie en verwarming
Van
€ 88.895,-
Nu voor
€ 85.395,-
Let op! Geld lenen kost geld.
Ford Options/br>ST-Line 3.0 V6 EcoBoost PHEV automaat

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van jouw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde restwaarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kan je jouw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten.
Met Ford Options los je dus alleen af wat je 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en het kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloedt je zelf jouw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig.

Rekenvoorbeeld Ford Options

Contante prijs: € 88.345,-. Aanbetaling: € 26.577,-. Totaal kredietbedrag: € 61.768,-. Vaste debet rentevoet: 8,49%. Jaarlijks kostenpercentage: 8,49%. Duur overeenkomst: 36 mnd. Termijnbedrag per maand: € 849,-. Slottermijn: € 44.367,-. Totaal te betalen bedrag: € 74.931,-.

Auto van der Burgh treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor Ford Credit Nederland B.V. De Europese standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit Nederland B.V. en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

HomeFordActiesFord Explorer