Nu tijdelijk met € 750,- Upgrade Bonus of met 4,2% actierente voor € 149,- p/mnd!
Ford Ka+Trend Ultimate 1.2l

De Ford Ka+

Rij de Ford Ka+ met een Upgrade Bonus van € 750,- of voor € 159,- p/mnd met Ford Options

Dat maakt het allemaal een stuk eenvoudiger

Dankzij de wendbare en prettige rijeigenschappen is rijplezier altijd gegarandeerd. Door het speciaal afgestelde Electric Power-Assisted Steering rijdt de KA+ soepel en zelfverzekerd, is parkeren een fluitje van een cent, vormt stadsverkeer geen enkel probleem en is rijden op de snelweg ontspannen en plezierig. Met het slimme cruise control-systeem met verstelbare snelheidsbegrenzer blijf je constant op de door jouw gekozen snelheid rijden, zodat je niet het risico loopt de maximale snelheid te overschrijden.

Bespaar op brandstof, niet op plezier

Met de KA+ hoef je minder vaak naar het benzinestation. Ten eerste is de nieuwe, pittige 1,2 liter benzinemotor gebouwd voor meer efficiëntie, terwijl hij wel de hoge vermogens van 70 PS of zelfs 85 PS levert. En de Auto Start-Stop, die nieuw is in de KA+, schakelt jouw motor automatisch uit wanneer je in de file staat of voor een rood stoplicht moet wachten, waarna hij naadloos weer start als je optrekt. Sterker nog, efficiëntie is overal ingebouwd in deze auto: banden met lage weerstand, aerodynamisch ontwerp, motorolie met lage wrijving ... elk detail is ontworpen om het brandstofgebruik te verminderen.

Klein in prijs. Groots in comfort.


De KA+ is weliswaar compact, maar hij biedt ruimte aan vijf volwassenen. En hij beschikt over een indrukwekkende reeks slimme technologieën, stuk voor stuk ontworpen om jouw leven eenvoudiger te maken. Instappen zonder sleutel is slechts één voorbeeld. En je kunt gebruik maken van Ford SYNC 3, zodat je verbonden blijft en jouw telefoon en muziek kunt bedienen met simpele en makkelijke spraakopdrachten. Daarnaast kan je het systeem koppelen met CarPlay van Apple en Android Auto. Via Applink heb je bovendien toegang tot jouw favoriete smartphone-apps.

Standaard voorzien van o.a.

  • Deurgrepen in carrosseriekleur
  • Voorgrille - Chroom
  • Voor- en achterbumper in carrosseriekleur
  • Speed Limiter
  • Elektrische stuurbekrachtiging (EPAS)
  • Dagrijverlichting
Titel
Van
€ 15.690,-
Nu voor
€ 14.940,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.
Kies Ford Options met 4,8% actierente, Ford Ka+

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van jouw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde restwaarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kan je jouw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten.
Met Ford Options los je dus alleen af wat je 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en het kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloedt je zelf jouw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig.

Nu al vanaf
€ 159,- p/mnd
Rekenvoorbeeld Ford Options:

Contante prijs: € 15.690,-. Aanbetaling: € 4.754,-. Totaal kredietbedrag: € 10.936,-. Vaste debet rentevoet: 4,2%. Jaarlijks kostenpercentage: 4,2%. Duur overeenkomst: 37 mnd. Termijnbedrag per maand: € 149,-. Slottermijn: € 6.696,-. Totaal te betalen bedrag: € 12.060,-.

Auto van der Burgh treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor FCE Bank. De Europese standaardinformatie is verkrijgbaar via FCE Bank en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

HomeFordActiesDe Ford Ka+