Rijden met plezier!
De nieuwe vorm van mobiliteit

Over Carver

ERVAAR DE 100% ELEKTRISCHE CARVER!

De nieuwe vorm van mobiliteit bij Auto van der Burgh

WAT IS HET?

Een 100% elektrisch stadsvoertuig, perfect voor woon-werkverkeer en om te gebruiken in de vrije tijd. Stap iedere keer uit met een glimlach dankzij de unieke en onvergelijkbare kantelsensatie. Zweef veilig door alle bochten dankzij deze wereldwijd gepatenteerde, Nederlandse innovatie: het Dynamic Vehicle Control (DVC).

HET IDEE.

Het idee voor de Carver ontstond in de jaren negentig in Parijs waar de Nederlandse ondernemer Ton van den Brink, staand in een file, zich afvroeg waarom wij 2 ton staal nodig hebben om 1 persoon te vervoeren. Daar begon de droom van een slim, smal, veilig en wendbaar stadsvoertuig. Comfortabel als een auto en snel en beweeglijk als een tweewieler.

DE UNIEKE UITWERING.

Het unieke kantelsysteem maakt het mogelijk om de gesloten Carver niet te laten omvallen in scherpe bochten. Dit idee werd uitgewerkt door Chris van den Brink, zoon van Ton van den Brink en een team Nederlandse ingenieurs. Als een van de eerste snowboarders in Nederland en Nederlands kampioen, haalde hij zijn inspiratie voor de wendbaarheid uit zijn sport. En het was de inspiratie voor de naam: Carver.

De magische oplossing is het Dynamic Vehicle Control systeem. Het maakt dat de Carver op een heel natuurlijke manier kantelt in bochten. Je zweeft veilig over de weg en het rijden heeft een hele hoge fun-factor.

De Carver is in de loopt de jaren verder ontwikkeld en nu beschikbaar voor duurzaam, 100% elektrisch vervoer voor forensen en stedelingen.

Dit is geen auto. Dit is geen scooter. Dit is de Carver.

Stap iedere keer uit met een glimlach!

UITVOERINGEN

Carver

2 personen + 75 liter bagage


Base (45 km/u, 100 km bereik)
Range+ (45 km/u, 130 km bereik)
Speed+ (80 km/u, 100 km bereik)
Limited (gehandicaptenuitvoering)

Cargo

1 persoon + 500 liter bagage


Base (45 km/u, 100 km bereik)
Range+ (45 km/u, 130 km bereik)
Speed+ (80 km/u, 100 km bereik)
Limited (gehandicaptenuitvoering)

HomeCarverOver Carver